Butterfly Effect. Agenție Web Design și SEO în Cluj-Napoca

Suntem agenția de web design din Cluj care se ocupă de proiectul tău. Ne ocupăm de realizarea site-ului pornind de la ideile tale, fie că vrei un site complet de la zero sau îți dorești un design nou și proaspăt pentru site. Uni clienți dețîn un site dar doresc că cineva să se ocupe de parte de Marketing Online, de Campani PPC, de SEO sau pur și simplu doresc că o agenție să le mențină site-ul tot timpul in ordine ocupanduse de mantenanta.

Estimare de prețPortfolio

15 + 2 =

Intrebari frecvente

Cât costă un site web?

 

Există multi factori care să afecteze costul final al site-ului web. Acești factori includ câte pagini doriti sa fie, dacă veți vinde produse de pe website-ul dvs., grafica implicata și cât de interactiv va fi viitorul website. Veți avea nevoie, de asemenea, de gazduire web și un domeniu.

Este necesar sa caut o agentie de webdesign din zona mea?

Agentia de Web Design Butterfly Effect creează site-uri web pentru clienti care sunt din Cluj, precum și în afara statului. Prin utilizarea internetului, e-mail și telefon, este posibila comunicarea într-un mod eficient cu clienții din orice locație.

Sunt găzduit în prezent cu alta firma și ar dori să treacă la ButterflyEffect Web Design cum să fac asta?

Completati formularul de contact cu toate informatiile si veti fi contact de o persoana care se va ocupa de totul, sau ne puteti contacta la info@butterflyeffect.ro.

Ce este mentenanța website-ului?

Mentenanța website-ului este o taxă plătită lunar pentru a vă menține site-ul actualizat cu conținut nou pe care îl furnizați sau pe care il putem crea noi pentru dvs. Ne vom ocupa de update-uri si backup încât web-siteul dvs sa fie mereu in siguranța.

Ce este un domeniu?

Un domeniu este o adresă de website specifică pe care o alegeți si o cumparati cu extensie .ro .com .edu,  .gov si asa mai departe, domeniul nostru este  “Butterflyeffect.ro”.

Cât timp durează pentru a avea un site web proiectat?
Intervalul de timp este determinat de dimensiunea site-ul dvs., complexitatea design-ului si de cat de multe proiecte avem in prelucrare in acel moment.
De obicei intervalul proiectelor este cuprins intre 7 si 20 de zile lucratoare.
Pot să colaborez cu voi pentru a proiecta website-ul meu și sa folosesc propriul meu Web Hosting?

Da, puteți utiliza orice Web Host vă place. Ne vor trebui datele de acces in asa fel incat sa putem crea si modifica website-ul dvs.

Agentie de Web Design in Cluj?

Butterfly effect te asteapta!
Estimare de preț