Web Design & SEO

Doriți și voi un website performant, cu un design frumos și o bună strategie SEO?

Contactează-ne, suntem agenția de web design și SEO potrivita pentru tine!

angajează-neProiectele noastre

Despre noi

Butterfly Effect. Agenție Web Design și SEO în Cluj-Napoca

Suntem agenția de web design cu sediul în Cluj-Napoca, formată dintr-o echipa de profesioniști specializată în diferite arii de expertiză contribuind fiecare prin experiența proprie la procesul și succesul activității de creație. Suntem ghidați de dorința de a da formă ideilor, de a înfrunta provocările care ni se prezintă zilnic, de ambiția de a putea ajuta clientul în crearea de proiecte inovatoare și studiate în detaliu și în dezvoltarea strategiilor pentru crearea proiectelor ce ne sunt încredințate de către clienții noștri. Ceea ce ne unește și ne face puternici este atenția la detalii și analiza personalizată a afacerii clientului, a obiectivelor și a scopului urmărit de către acesta.

Dezvoltăm fiecare proiect studiind și planificând experiența utilizatorului final, pentru a maximiza gradul de utilizare a platformelor și pentru a canaliza utilizatorii către obiectivele stabilite. În plus, realizăm interfața site-ului să fie cât mai funcțională și ușor de accesat de către utlizator urmărind proiectele din faza de inițială de analiză a afacerii până la dezvoltarea propriu zisă a site-ului, urmărind consolidarea identității brandului și succesul afacerii acestuia punând accent pe elemente specifice profilului activității firmei și publicului țintă.

 

  • Frontend Development
  • Backend Development
  • UI/UX Design
  • Branding
  • SEO
  • Social Media

Viziunea noastră

Așa cum spune numele nostro Butterfly Effect credem că detaliile contează, cu un pic de imaginație putem vizualiza cum o bătaie de aripi a unui fluture astăzi în China poate produce peste câteva luni o tornadă în America, sau poate invers. Noi credem că detaliile contează și atunci când cream un website suntem atenți la ele că tu se te bucuri pe viitor de rezultatele obținute.

Creare Website-ului

Pagini de prezentare

Magazine Online

SEO si Marketing Online

idea

Ne descrii cum ai dori să arate website-ul tău

Design

Discutăm despre culori, aspect și ce ai dori să conțină website-ul

detaliile

Analizăm împreună website-ul și facem ultimele modificări

online

Pagina web arată cum dorești e timpul să o arăți tuturor!

Web Design și SEO în Cluj

Contactează-ne