Web Design și SEO în Cluj-Napoca

Dorești o pagină web sau pur și simplu o evaluare?
Estimare de prețPortfolio

Pachete web design &
Servicii Marketing online

Creare Web-site & SEO

 Crearea unui website presupune mai multe etape, nu toate sunt obligatorii, dar noi încurajăm clienții noștri să investească timp si resurse în site-ul lor. Acest aspect poate face diferenta între succesul sau insuccesul afacerii lor, în mediul online. Urmărim unele din procesele de bază în realizarea unei pagini web, precum adaptarea graficii acesteia la cerintele clientului, totuși mizând pe captarea atenției utilizatorului, prin crearea unui site prietenos. Crearea siglei, logo-ului, motto-ului precum și altor elemente specifice firmei trebuie să fie folosite în alcatuirea unui website, astfel incat să aibă impact și să rămână în memoria vizitatorului. Urmărim ca SEO să fie corespunzător din punct de vedere tehnic și pe înțelesul oamenilor, dar și pentru Google. După care șlefuim elementele ca să fie așa cum îți dorești. Și în sfârșit, dar nu în cele din urmă urmează partea legată de siguranță! Exact, datele tale și ale clienților trebuie să fie în siguranță, iar noi suntem specialiști în asta!

Web Design & Brand

Când vorbim despre Web Design, nu vorbim doar despre crearea unui website! Elementele trebuie analizate și potrivite în așa fel încât site-ul să fie ușor de accesat, iar produsele sau serviciile oferite să fie ușor de găsit. Așa cum un designer de interior vă optimizează utilitatea, aspectul vizual și elementele de care aveți nevoie într-o locuință, la fel va face și un Web Designer (Logo, paleta de culori, UI și UX, un sistem de chat sau un newsletter). Bineînțeles că toate acestea vor genera un rezultat pe baza discuțiilor dintre noi și client.
Vă punem la dispoziție o echipă de profesioniști specializată în diferite arii de expertiză, contribuind fiecare prin experiența proprie la procesul și succesul activității de creație, dezvoltând fiecare proiect, studiind și planificând, pentru a maximiza gradul de utilizare a platformelor și pentru a canaliza utilizatorii către obiectivele stabilite.

 

 

Dezvoltare website

Dezvoltarea unui site, fie este vorba de o pagină web de prezentare, un magazin online sau pur și simplu un blog.

Security Audit

Verificăm cât de sigur este website-ul tău și după o analiză noi iti propunem solutii pentru rezolvarea problemelor si optimizarea securitatii acestuia. Nimeni nu își dorește un website virusat, mai ales clienți tăi.

Mantenanta website

Tu te ocupi de afacerea ta, iar noi ne ocupăm de updatet-uri, aranjarea imaginilor, sistem de securitate și dacă dorești și să îți verificăm poziția pe Google.

Seo de baza

Strictul necesar pentru SEO on page, o analiză a cuvintelor cheie pentru aria de expertiză, adăugăm meta-titluri și tot ce este nevoie încât pornești cu dreptul.

Dezvoltare api

API development ce este? pur și simplu integrăm aplicații sau funcționalități cum ar fi de exemplu o integrare cu curieratul. Clientul da comandă și plătește cum ar fi că sistemul tău să îți scoată formularul în pdf cu toate datele și tu doar să îl scoți la imprimantă?

Design Logo

Pentru orice pagină web sau magazin online precum și afacerilor care au un magazin fizic este de recomandat crearea unui logo  pentru a se distinge si care să îi reprezinte în fața clienților.

Site de o singura pagină

Cine a zis că un website trebuie să aibă multe pagini? Poate să fie și totul pe o singură pagină,  daca consideri ca aceasta este cea mai buna solutie pentru  necesitatile afacerii tale noi o putem crea pentru tine cu un aspect cat mai curat si prietenos pentru utilizatori.

InformatIi despre infrastructura

Site-ul este gata totul e online  si esti fericit de rezultatul obtinut dar  cum o să îl folosești? noi te învățăm cum să  adaugi articole, cum să scrii un articol pe blog-ul tău și mai ales operațiunile de bază pentru a te descurca singur sau o putem face noi pentru tine.

Stilul tau

Ai stilul tău și ne place acest lucru ! Web Design-ul o să reflecte personalitatea ta în mediul online . Împreună punem ideile ca să creăm aspectul perfect

Strategie de Marketing

Website-ul este gata acum e momentul să îl arătăm tutor! Brand-ul tău trebuie prezentat noi o să găsim cea mai bună soluție pentru publicizarea lui, fie prin mediul online sau fizic noi punem în picioare o strategia care să arate clienților cine ești.

Pachete complete website

Ideea

Ne descrii cum ai dori să arate website-ul tău

Design

Discutăm despre culori, aspect și ce ai dori să conțină website-ul

Detaliile

Analizăm împreună website-ul și facem ultimele modificări

Online

Pagina web arată cum dorești e timpul să o arăți tuturor!

Website Redesign

Ai un website vechi? Echipa noastra de Web Design il face actual!

Magazinul Online pe care îl deții nu te mai reprezintă, aspectul lui este învechit sau poate plictisitor? Vino la noi și o să ii redăm viața! Echipa noastră de web design e la dispoziția ta.

 

  • Design Logo
  • Creare Imagini
  • Creare Icoane
  • Design Formular Contact
  • Design Banner/Broșură

 

Dezvoltare website

Alege pachetul complet pentru Magazin Online sau Pagină de Prezentare

Dorești un serviciu complet de la A la Z? Pagină web, Blog, Web design, dar mai ales Marketing Online și o campanie SEO care să te împingă direct sub lumina reflectoarelor? Avem noi grijă de asta, tu pregătește-te să fii pe scenă!

  • Web Design
  • Creare imagini si texte
  • Marketing Online
  • SEO
  • Mentenanta

 

Altre Pachete 

SEO & Analytics Package

SEO reprezintă un proces important, în urma căruia poți ajunge pe prima pagină a motoarelor de căutare. Nu rata ocazia de a fi văzut de către clienți!
Analizăm Website-ul tău, verificăm poziția și concurența acestuia pe motoarele de căutare și îl îmbunătățim astfel încât să ajungă pe prima pagină. Toate acestea vor putea fi verificate prin rapoartele săptămânale pe care ti le trimitem.

newsletter

Ai noutăți săptămânale? Vrei să-ți informezi clienții când sunt oferte sau produse noi? Sau pur și simplu vrei să ramai în contact cu ei?
Atunci ai nevoie de un newsletter prin care să comunici cu toți clienți tăi, care doresc să rămână mereu informați în legătură cu activitatea ta sau cu produsele pe care le comercializezi.

+

vrei sa schimbi host-ul?

Ai probleme cu server-ul, site-ul merge încet, ai puțin spațiu de stocare la dispoziție, suport care nu răspunde?
Oricare ar fi cauza, noi îți stăm la dispoziție! Îți mutăm website-ul și tot conținutul său în doar câteva ore!
Ne ocupăm inclusiv de mutarea și stocarea email-urilor tale, și ele sunt extrem de importante!

Campanie online

Pentru a obține un trafic de volum constant există SEO, dar ce zici sa obții aceste rezultate într-un timp mai scurt?
Campaniile Online pot fi făcute pe rețele de socializare sau cu google ads.
Desigur acestea au un cost, dar și rezultatele pot fi imediate.
Propulsează-ți firma pe prima pagină!

Estimare de preț