Web Design și SEO în Cluj-Napoca

Dorești o pagină web sau pur și simplu o evaluare?
Estimare de prețPortfolio

Pachete web design &
Servicii Marketing online

Creare Web-site & SEO

 Crearea unui website presupune mai multe etape, nu toate sunt obligatorii dar noi încurajăm clienți noștri să investească timp si resurse în site-ul lor deoarece acest aspect poate face diferenta intre succesul sau insuccesul afacerii lor in mediul online. Urmărim unele din procese de baza in realizarea unei pagină web precum adaptarea graficii acesteia la cerintele firmei urmarind captarea atentiei utilizatorului prin crearea unui site prietenos accentuand elemente specifice profilului activitatii firmei si publicului tinta. Crearea siglei, logo-ului, motto-ului si alte elemente specifice firmei sa fie folosite in alcatuirea unui web site astfel incat sa fie de impact si sa ramana in memoria vizitatorului. Urmăm ca SEO să fie corespunzător din punct de vedere tehnic și pe înțelesul oamenilor dar și pentru Google. După care șlefuim elementele că să fie așa cum dorești. Și în sfârșit, dar nu din punct de vedere al importanței avem parte legata de siguranță! Exact, datele tale și a clienților trebuie să fie în siguranță iar noi suntem specialisti in asta.

Dezvoltare website

Dezvoltarea unui site, fie este vorba de o pagină web de prezentare, un magazin online sau pur și simplu un blog.

Security Audit

Verificăm cât de sigur este website-ul tău și după o analiză noi iti propunem solutii pentru rezolvarea problemelor si optimizarea securitatii acestuia. Nimeni nu își dorește un website virusat, mai ales clienți tăi.

Mantenanta website

Tu te ocupi de afacerea ta, iar noi ne ocupăm de updatet-uri, aranjarea imaginilor, sistem de securitate și dacă dorești și să îți verificăm poziția pe Google.

Seo de baza

Strictul necesar pentru SEO on page, o analiză a cuvintelor cheie pentru aria de expertiză, adăugăm meta-titluri și tot ce este nevoie încât pornești cu dreptul.

Dezvoltare api

API development ce este? pur și simplu integrăm aplicații sau funcționalități cum ar fi de exemplu o integrare cu curieratul. Clientul da comandă și plătește cum ar fi că sistemul tău să îți scoată formularul în pdf cu toate datele și tu doar să îl scoți la imprimantă?

Web Design & Brand

Când vorbim despre Web Design nu vorbim doar de crearea unui website. Trebuie analizate elementele, puse în așa fel încât să fie ușor pentru utilizatori să acceseze și să găsească ceea ce vindeți sau serviciile pe care le oferiti. Așa cum un designer de interior va optimizează folosirea spatiilor interioare , aspectul vizual și elementele de care aveți nevoie, la fel va face un Web Designer pentru siteul vostru, vorbim despre Logo, paleta de culori, UI și UX și ce mai necesită site -ul tău fie un sistem de chat sau newsletter. Bineînțeles că toate aceste lucruri se discuta împreună pentru a obitine cel mai bun rezultat posibil.
Va punem la dispozitie o echipa de profesionisti specializata in diferite arii de expertiza contribuind fiecare prin experienta proprie la procesul și succesul activității de creatie dezvoltand fiecare proiect studiind și planificând experiența utilizatorului final, pentru a maximiza gradul de utilizare a platformelor și pentru a canaliza utilizatorii către obiectivele stabilite.

Design Logo

Pentru orice pagină web sau magazin online precum și afacerilor care au un magazin fizic este de recomandat crearea unui logo  pentru a se distinge si care să îi reprezinte în fața clienților.

Site de o singura pagină

Cine a zis că un website trebuie să aibă multe pagini? Poate să fie și totul pe o singură pagină,  daca consideri ca aceasta este cea mai buna solutie pentru  necesitatile afacerii tale noi o putem crea pentru tine cu un aspect cat mai curat si prietenos pentru utilizatori.

InformatIi despre infrastructura

Site-ul este gata totul e online  si esti fericit de rezultatul obtinut dar  cum o să îl folosești? noi te învățăm cum să  adaugi articole, cum să scrii un articol pe blog-ul tău și mai ales operațiunile de bază pentru a te descurca singur sau o putem face noi pentru tine.

Stilul tau

Ai stilul tău și ne place acest lucru ! Web Design-ul o să reflecte personalitatea ta în mediul online . Împreună punem ideile ca să creăm aspectul perfect

Strategie de Marketing

Website-ul este gata acum e momentul să îl arătăm tutor! Brand-ul tău trebuie prezentat noi o să găsim cea mai bună soluție pentru publicizarea lui, fie prin mediul online sau fizic noi punem în picioare o strategia care să arate clienților cine ești.

Pachete complete website

Ideea

Ne descrii cum ai dori să arate website-ul tău

Design

Discutăm despre culori, aspect și ce ai dori să conțină website-ul

Detaliile

Analizăm împreună website-ul și facem ultimele modificări

Online

Pagina web arată cum dorești e timpul să o arăți tuturor!

Website Redesign

Ai un website vechi? Echipa noastra de Web Design il face actual!

Magazinul Online pe care îl deții nu te mai reprezintă, aspectul lui este vechi sau poate plictisitor. Vino la noi și o să ii redăm viață! Echipa noastre de web design e la dispoziția ta.

 

  • Design Logo
  • Creare Imaginilor
  • Creare Icoanelor
  • Design Formular Contat
  • Design Banner/Brosure

Dezvoltare website

Pachet complet pentru Magazine Online si pagini de prezentare

Dorești un serviciu complet de la A la Z. Paginile web pentru site, dar nu doar atât. Web design dar mail ales Marketing Online și o campanie SEO care să te împingă direct sub reflectoare. Noi ne ocupăm de totul iar tu te pregătești să fii pe scenă!

  • Web Design
  • Creare imagini si texte
  • Marketing Online
  • SEO
  • Mantenanta

Altre Pachete 

SEO & Analytics Package

Analizăm website-ul, verificăm poziția pe motoarele de căutare și îți verificăm concurența. După aceasta analiza de audit ne ocupăm de îmbunătățiri încât poziția ta să crească și îți trimitem rapoarte săptămânale. SEO este important pentru a ajunge pe prima pagină nu rata ocazia de a fi văzut de catre clienți

newsletter

Ai noutăți săptămânale? Vrei să informezi clienți tăi când sunt oferte sau produse noi? Sau pur și simplu vrei să ramai cu ei în contact? Atunci ai nevoie de un newsletter cu care să comunici cu toți clienți tăi care doresc să rămână mereu informați despre tine si produsele pe care le vinzi.

+

vrei sa schimbi host-ul?

Probleme cu server-ul, site-ul merge încet, puțin spațiu la dispoziție, suport care nu răspunde? Oricare ar fi cauza noi îți stăm la dispoziție, îți mutăm website-ul și tot conținutul sau în câteva ore.
Ne ocupăm inclusiv de email-urile tale, și ele sunt extrem de importante!

Campanie online

Există SEO pentru a obține un trafic de volum constant dar în timp , dacă ar fi o scurtătură?
Campanile Online pot fi făcute pe rețele de socializare și cu google ads, desigur acestea au un cost dar și rezultatele pot fii imediate. Propulsează-ți firma pe prima pagină!

Estimare de preț